25 Eylül 2012 Salı

İlk Heyecanım:) Kız İsteme:)

Evet tam tamına 3 ay önce 9 Haziran günü beni istemeye gelmişlerdi, aslında üzerinden epey bi zaman geçti  ama ben blog yazmaya yeni başladığım için bu 3 ay içinde yaşadığım herşeyi ancak yazma fırsatı buluyorum..Bazı paylaşmak istediğim şeylerin elimde fotoğrafları olmadığı için paylaşamıorum malesef..Evet bu gün bizim hayatımızdaki en özel günlerden biriydi.Heyecanı,mutluluğu, gerginliği, hepsini aynı anda yaşadım diyebilirim.Bütün gün neyi ne zaman nasıl yapacağım diye sorup durdum:)..Neyse ki benim canım arkadaşım dostum Hüsniye benim bu özel günümde yanımda olmuştu, her şeyimle en ince ayrıntısına kadar ilgilendi.Sıra isteme anına gelince herkes pür dikkat salondaki konuşmaları dinlerken,  bense mutfakta ne olduğunu bile anlayamadan salona çağrıldım banada sordular kızım istiyormusun ne diyorsun dendi ben o an sanki orada değildim konuşamadım tabiki de  heyecandan ne diyeceğimi bile bilemedim ki en son duyduğum şey peki o zaman verdik gitti  dendi.:):)Hep merak etmişimdir böyle söylerler mi  derdim evet söyleniyormuş onu duydum:) Sonrasında el öpüldü,kahveler götürüldü ,ikramlar verildi..herkesle fotoğraf çekildik o güne dair bi sürü güzel fotoğrafımız oldu elimizde:) Ve şükürler olsun ki  gecemiz gerçekten herşeyiyle çok güzel geçmişti..
 Bu gece ye dair sizlerle paylaşacağım fotoğraflarıma gelince ilk olarak çikolatamı paylaşmak istedim:)






 Bu da bu güzel çikolatalarımın koyulduğu tabağım..Benim için özel olarak alındı, aldığım kahvaltı takımlarıma bire bir uyması da beni çok mutlu etti..



 sıra geldi çiçeğime:) ben canlı çiçek çok seviyorum sevgilimde benim için en güzelini almış.Orkideme baktıkça o günü hatırlıyorum hep :)



Bunlarda  el yapımı hediye gelen baklavalarımız:)



Baklavalardan hariç benimde çok sevdiğim elmalı kurabiyeler , adet gereği gelen bir paket kesme şekeri ve kahve:)

   
İşte ben  böyle güzel bir heyecanı yaşadım darısı isteyen herkesin başına:)

3 yorum:

emresra dedi ki...

ay ne güzel ya bayıldım herbirine, çikolata tabağı ayrı güzel, çiçeğin ayrı güzel, baklavalar ayrı güzel :)

bakalım benim isteme merasimim nasıl olacak çok merak ediyorum :)

bende senin gibi hayırlısıyla güzelce atlatırım inşaAllah :)

bu benim masalım dedi ki...

teşekkür ederim canım:) inş seninde her şey gönlüne göre olur ve güzel bir şekilde atlatırsın:)

Yollarda Hayat Var dedi ki...

Benim en zorlandığım konulardan biri; Allah ın Emri Peygamberi Kavli cümlesiyle başlayan kız isteme gecemde, hangi kıyafeti giysem di. Dolaşmadığım mağaza kalmadı. Hem aileler var hem sevgilim! çok tezat bir durum . Hem şık ve hanım hanımcık olacaksın hem de seksi kız :)
Tüm kız isteme merasimimi anlattım, okumak ve resimlere bakmak isterseniz beklerim.
Hem yeni yeni başladım blog yazmaya ilginizi ve yardımlarınızı da beklerim.

http://yenibirsoyadimoldu.blogspot.com/2013/02/kiz-isteme-merasimi.html